Ohjeen löydät suoraan tästä linkistä.
En sitä tänne jaksa kirjoittaa, koska tuo ohje on niin selkeä ja hyväksi havaittu. Tein itse tämän ohjeen mukaan tänään, paitsi heitin kastikkeeseen kokonaisen chilin, kun tykkään tulisesta ruoasta ja se chili oli todella laimean makuinen muutenkin. Ainiin, kannattaa laittaa pastan keitinveteen reilusti suolaa, jotta ruoasta ei jäisi liian laimean makuinen.
Tämän ruoan innoittamana esim.Lappeenrannassa on myyty monetsi loppuun raaka-aineet tähän ruokaan, enkä kyllä yhtään ihmettele. On nimittäin sellainen herkku kyseessä.
Hotkaisin tämän saman tien napaani ja unohdin kuvata tekemäni annoksen. :/
Avocadopasta
Kuvakaappaus kohteesta makuja.fi/reseptit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)