keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Uutta leimaa pukkaa

Olen juuri Linda Räihä tattoo:ssa, istuen piinapenkissä. Aloitettiin tuossa puoli tuntia sitten uuden leiman teko, uuh mama!

Ihan helvetin kiireinen vuosi takana - pakko myöntää ja käyttää ihan voimasanaa! Koulu on loppusuoralla, toukokuun lopussa minusta valmistuu parturi-kampaaja!!! Vihdoinkin!

Otin eilen osaa yhteen hiustenvärjäyskilpailuun, pitäkäähän peukkuja että pääsen finaaliin ja sijoitun! En kyllä mitään helppoa työtä ottanut itelleni tehtäväksi. Viime lauantaina olin ensin töissä 6 h yhdellä pienellä tauolla ja sen jälkeen aloin tekemään sitä kisatyötä, jonka aloitin jo pääsiäispyhien aikaan. Päivä venyi lopulta 13 tuntiseksi. Saman viikon 10h työpäivät tuntui lasten leikiltä tuohon la rypistykseen verrattuna. Hullun hommaa ottaa itselleen näin monta projektia päällekäin, mutta mihin se kissa karvoistaan pääsisi!

Töissä on nyt keväällä selkeästi vilkastunut, joka on vain positiivista. :) Koulutehtävissä olen vähän jäljessä, mutta en jaksa stressaa niistä. Niiden puuttuminen ei kuitenkaan vaikuta näyttötutkinnon todistukseen, jolla valmistuttuani todistan pätevyyteni ko alalla ja mahdolliseen jatko-opintoihin hakiessani.

En lupaa että kerkeän/ jaksan kirjoittelemaan tänne lähiaikoina kovinkaan usein. Nyt tuli vain oiva tilaisuus, kun ei tässä tatuointia ottaessa oikein muutakaan tekemistä ole. :))

Olette mielessäni hanit<3 yritän tulla huutelemaan tänne jatkossa useammin, mutta en lupaa mitään!

Kisses,
Ilana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)