torstai 14. heinäkuuta 2016

Leijonaa mä metsästän, tahdon saada MIEHEN!

Missä täysijärkiset, normaalit (sinkku) miehet oikein ovat?

Sanon tässä suoraan, että ehdottomasti suurin haaste sinkkumarkkinoilla on, että hyvät miehet ovat varattuja, tai sitten niitä ei vain oikein ole. 
Nyt moni ajattelee, että olen vain kranttu ja minulle ei kelpaa kukaan. Mielestäni en ole todellakaan turhan nirso, kyllähän nyt jotain saa vaatia. Oma vaatimuslistani ei ole mielestäni mitenkään överi, mutta kommentoikaa toki jos olette täysin eri mieltä. 

Millaista miestä toivon rinnalleni:
- perus siisteyttä ja henk.koht. hygieniasta huolehtimista 
- vasaran olisi syytä pysyä kädessä ja olisi kiva jos minun ei tarvisi kaikessa neuvoa tai kehottaa tekemään (rakennustaidot plussaa)
- perus tulot / työtä pelkäämätön asenne (ei pidä kuitenkaan olla työnarkkis)
- positiivinen elämän asenne, innostuu uusista asioista ja haluaa kokeilla niitä kanssani tai ilmankin minua 
- urheilullisia harrastuksia (edes jotain! Ei pidä joka ilta olla menossa, mutta joku harrastus on hyvä olla)
- halu oppia uutta ja kehittää itseään ihmisenä (en tarkoita, että pitäisi olla ikiopiskelija, vaan se asenne...)
- ottaisi minua huomioon (edes syntymäpäiviläni veisi minut syömään ja vaikka leffaan tai joskus yllättäisi vaikka kuumailmapallolennolla, jee!!)
- jos omat jäljet jaksaa kotoa siivota pois niin olisi jo plussaa
- jos ruuan laiton voisi jakaa, niin olisin oikein iloinen (siis en jaksa itse kokata jokapäivä)
- haluaa perheen johon kuuluu koirien lisäksi lapsi/lapsia
- kestää kuivaa ja yksinkertaista huumorintajuani, eikä vedä heti herneitä nenään jos olen eri mieltä jostain asiasta 
- en kestä sovinismia, joten se kannattaa kanssani unohtaa kokonaan
- tykkään jääkiekosta, joten jos mieskin pitää ja vie vaikka peliä katsomaan joskus, niin plussaa!

Noniin miehet, missä te olette! Mielestäni noi toiveeni kuvastaa hyvin, että pohjimmiltani etsin kumppania, joka jaksaa vapaalla touhuta ja harrastaa kanssani, sekä välillä huomioi minua arjen kiireiden keskellä. En kaipaa rinnalleni mitään DressMannin mallipoikaa, en upeilla urheiluautoilla kruisailevia bisnesmiehiä joilla salkku kädessä ja puhelin toisessa. Semmoinen perus Suomalainen mies, joka katsoo joskus kanssani lätkää ja juo kaljaa, sekä joskus lähtee vaikka maastopyöräilemään, tai soutamaan Saimaalle. Eikö kuulosta ihan normi tyypiltä!? Mutta kun ei!

On ollut kyllä niin ihmeellisiä vätyksiä, että hohhoijaa! Toiset miehet ovat taas niin ylimielisiä, itseään täynnä olevia ja olettavat, että naisten pitää olla enintään kokoa 36, mieluiten fitneksestä kiinnostuneita tai vielä parempi sitä harrastavia, tekopirteitä blondeja, joilla pitää olla vähintään KTM tutkinto. Ei saisi olla aiempia lapsia, ja hyvä olisi jos ei olisi ollut naimisissakaan. Ihme ettei vaadita, että säärien pituus pitää olla tietty, varpaat ei saa olla liian erillään toisistaan ja jos suvussa esiintyy jotain perinnöllisiä sairauksia kannattaa juosta jo pian äidin luokse takaisin, ettei ne tartu. Rinnat pitää olla ehdottomasti luomut ja tatuointeja, eikä lävistyksiä saa olla. Olisi hyvä olla laulutaitoinen ja rakastaa kokkaamista. Seksikumppaneita ei saa olla menneisyydessä ollut liikaa (eli enemmän kuin miehellä). Jos mies asuu toisella paikkakunnalla, sinne voi kyllä muuttaa, mutta mies ei lupaa mitään. 
Mies ei kuitenkaan voi vaihtaa paikkakuntaa naisen vuoksi. 
Parhaimman korren kuitenkin vetävät ne miehet, jotka lupailevat kuun taivaalta ja puhuvat ihania, sitten hetken kestäneen deittailun jälkeen katoavat kuin pieru Saharaan ja enää ei kuulu mitään. 
Jos ei ole edes pokkaa sanoa päin näköä missä mättää tai mikä tuli esteeksi, niin jätä ne höpötykset myös pois tulevaisuuteen liittyen. Ei ketään kiinnosta tyhjät lupaukset. 
Myös näitä eksissään kiinni olevia miehiä on surullisen paljon, sekä heitä, jotka eivät ole koskaan edes yhtä parisuhdetta kokeneet ja ikä alkaa lähentyä jo neljääkymmentä. Voi voi...
Sitten varsinkin pääkaupunkiseudun miehille pikku vinkki: ei me naiset aina purra. Saa tulla juttelemaan baarissa, kahvilassa, kadullakin, lenkkipolulla jopa! Ja ei tarvitse aina olla hirvittävässä kännissä, parempi jos tulee juttelemaan selvin päin tai parin rohkaisevan jälkeen, niin ettei puhe kuitenkaan sammalla ja että osaisit puhua myös muusta, kuin vain itsestäsi. 
Myös nämä perus fraasit ovat kuluneita "olen muutakin kuin vain seksin perässä" ...joo ihan varmasti joskus olet, mutta et ehkä nyt. :D

Voi herra isä minä mietin omia ystäviäni, että olkaahan kiitollisia miehistänne, jos teidän vaatimuslistalta edes puolet asioista natsaa teidän mieheenne! 
Monet asiakkaani ovat naureskelleet minun deittailukokemuksilleni, ja todenneet: "Ilana, sinulla on nyt vain käynyt hirvittävän huono tuuri..."
Jep jep, jostain syystä olen itsekin huomannut sen. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)