sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Bloggers' inspiration day kevät 2015

Olin Elinan kanssa Bloggers' inpiration dayssä tsekkailemassa meininkiä. Hyödynsin kiitettävästi tapahtuman alkoholitarjoilun, sekä kävin noukkimassa Rfsu:n pisteeltä liukkarit ja laittamassa kynsiin kivat lakat. :D Kuulostaako pervolta? Tämä ei kuitenkaan ollut vitsi!

Itse olin töissä niin pitkään, että saavuimme paikalle hieman liian myöhään. Maistiaiset olivat jo lopussa ja standeilta oli tuotenäytteet joiltakin pisteiltä jo loppuneet.

...jotain syötävää sentään löytyi. :)Huulet, kynnet ja juoma sävy sävyyn. :)

Sain Loréal:in pisteeltä pari hiusväriä kokeiluun.
Koska olen nykyään kauneusalalla, ja työpaikallani on parturi-kampaaja, sekä opiskelen itse kyseistä alaa, en ole värjäämässä hiuksiani tapahtumasta mukaani saamilla hiusväreillä. Tästä syystä ajattelin arpoa ne täällä blogin puolella! Jos siis haluat voittaa blondin hiusvärin, tsekkaile blogiani lähiaikoina. ;)Olin ihan fiilareissa kun sain omat kynnet kuntoon - jonkun toisen tekemänä! Aina laitan itse itseäni, niin on ihan parasta jos joskus saa itse vastaista hemmottelua. :)
Ps. on muuten niin hyvä kynsilakka, että ajattelin ottaa itse liikkeelleni nämä lakat käyttöön. 

Täytyy miettiä jos arpoisi lukijoilleni myös ilmaisen käsihoidon kynsien lakkauksella, kunhan vähän vielä testailen ja funtsin otanko kyseiset lakat töihin käyttöön. Tai sitten voisin tehdä jonkin kesäalen käsihoidosta/geelilakkauksista. Olisiko kiva? Kiinnostaisiko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)