sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Macin huulipunat syynissä

Mitä mieltä olette huulipunista? Mummojen juttu, vaiko nykyajan trendikkäin asuste? Itse olen jälkimmäisen kannalla. Olen hurahtanut huulipuniin. 


Keskimmäistä käytän lähes ainoastaan iltamenoissa ja juhlissa. Reunimmaiset ovat arkipäivisin käytössä.

Puolen vuoden aika olen hankkinut itselleni "jo" kolme huulipunaa, joista kaikki Macin punia! Jo siksi, että en ole koskaan ollut huulipunaihminen tai ostellut huulipunia. Kiillot ovat ennen ollut juttuni.

Varsinkin naiselliset sävyt ovat nyt mieleeni kuten: punainen, violettiin taittava viininpunainen, oranssiin taittava punainen, roosaan taittavat beiget kaikissa sävyskaaloissaan... Mattamaiset punat on itselläni tällä hetkellä must. Huulet ja koko kasvot tuntuvat ihan kalpealta ja elottomalta ja olo alastomalta, ilman asuun kuuluvaa huulipunaa.Macin huulipunien plussat ja miinukset:
+ iso valikoima
+ herkullisia värejä ja murrettuja sävyjä tummasta vaaleaan
+ hyvä hinta/laatusuhde
+ hyvä pigmentti, levittyy suhteellisen tasaisesti
+ löytyy kiiltävää ja mattaa
+ Macilta löytyy heidän punien sävyihin sopivat rajauskynät

- pysyy ok, mutta pysyvyys ei ole huulilakkojen luokkaa
- huulipunien hylsyt eivät ole kovin kauniita
- huulipunien haju on perinteinen "huulipunan haju", tosin mieto sellainen.
- ei ole kovin hoitavan oloinen, ei kosteuta ainakaan omia huuliani


Nykyään omistan jopa meikkipussin... :D

Olen ennen kokeillut eri merkkejä, eikä minulla koskaan ole ollut huulipunista tai kiilloista mitään lemppari merkkiä. Tai jos on ollut niin hypetykseni ei kauaa ole kestänyt. Nyt tuntuu siltä, että Macin huulipunat on sävyissään niin herkullisia, että yhä useampi Macin puna on löytänyt tiensä omaan meikkipussiini. Meikkipussi?! Siis mitä! Enhän edes hetki sitten omistanut meikkipussia. Matkallekin lähtiessäni pakkasin meikit pieneen muovipussiin... :D Tavan kauneusalan ammattilainen olen minäkin, hah! Mutta eikös se niin mene, että suutarin lapsella ei ole kenkiä. :) omalla kohdallani ainakin ennen meni, osittain vieläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)