torstai 12. helmikuuta 2015

Kuulumisia tähän väliin.

Nyt onkin taas isompi tovi vierähtänyt kun olen tänne kerennyt kirjoittelemaan...
Ajattelin näin aamun ratoksi, kouluun juuri menossa, viiden tunnin yöunien jälkeen vähän avata yrittäjä - opiskelijan arkea.

Nyt olen tosiaan menossa töihin. Eilen illalla näpyttelin klo 00.00 asti yöllä koulutehtävää, jonka palautuspäivä on tänään. Sain sen melkein tehtyä, parin tunnin puurtamisen jälkeen, tänään illalla loput ja sitten pääsen netin kautta palauttamaan sen. Voi tätä nykyaikaa! Kyllä vain ennen piti manuaalisesti tehdä koulutehtävät ja päiväsaikaan palauttaa opettajalle. On tää tietotekniikan kehittyminen niin helpottanut opiskelijoidenkin elämää omalta osaltaan! :)

Yhdeltä pääsin sänkyyn ja unta palloon. 6.00 ylös (vihaan huonosti nukuttuja öitä ja aamulla aikasin heräämistä) ja nyt matkalla sinne kouluun opettelemaan hiustenleikkausten perusteita.

Piirtelin eilen yöllä kehälinjoja (parturi-kampaajien kuuluu hahmottaa hiusten kehälinjat/muotolinjat) ja onneksi sain piirrettyä ne. Muuten saattaisi viikon loppua kohden tulla aika villejä linjoja, ehkä sädekehän tai pirunsarvien muotoisia. Siinä kirjoittelun ja piirtämisen lomassa selailin fb-kirppistä ja löysin sieltä hyväkuntoiseksi kehutun Olympuksen digikameran, jonka uhosin tänään ostaa myyjältä. Omaa järkkäriä ei aina jaksa kantaa mukana ja luulen ja toivon, että kerkeäisin tänne teille kirjoittelemaan omia kuulumisia vähän useammin. Harmittaa ihan hirveästi, kun ei ole aikaa eikä energiaa ollut nyt postailujen luomiseen.

Tässä teille esimerkkiviikko omasta aikataulustani:
Ma 10-20 töitä
Ti 8-16 koulu, 17-20 töitä
Ke 10-20 töitä
To 8-16 koulu, 17-20 töitä
Pe 10-20 töitä
La 10-18 töitä

Työmatkoihin menee normaalisti (bussilla kulkien) yli 15h viikossa.
Yössä pyrin nukkumaan sen 8h yössä, mutta tehtävää ollessa paljon se ei aina onnistu.
Osan kursseista saan hyväksi luettua aiempien opiskeluideni vuoksi, joka helpottaa hieman tulevaisuudessa. Nyt tiistaina tosin kun menin poikkeuksellisesti kouluun klo 12, olin aamulla töissä klo 10-12 ja siitä suoraan kouluun. Ollaan tehty kaiken maailman kampanjoita ym, joten työtä ja myös paperityötä ja suunnittelua on riittänyt. Vapaita tunteja ei ole töissä ollut ekan kuukauden jälkeen, joka on sinänsä ihan hyvä, mutta tietysti tämän kaiken muun työn ja opiskelun ohella myös ajoittain hyvin raskasta. Jos ylimääräistä aikaa jää, vastailen sähköposteihin, siivoan liikettä, suunnittelen mainoksia ja tietysti teen koulusta kotiin jäävät koulutehtävät.

Kaveritkin ovat kyselleet että olisi kiva nähdä joskus. Niin minustakin. En ole unohtanut teitä!

Täytyy vain nyt asennoitua niin, että alku aina hankala ja jossain vaiheessa alkaa helpottaa.

Kuullaan taas, nyt kouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)