maanantai 5. tammikuuta 2015

Parturi-kampaajan avoin työpaikka Helsingissä!

Heippa hei kaikki!

Lisäilin taas mol.fi palveluun vapaan parturi-kampaajan työpaikan, koska en edellisellä kerralla löytänyt työntekijää niihin töihin. Että jos tunnet jonkun allalla olevan, uutta työpaikkaa etsivän, jolla on jo oma toiminimi, vinkkaa siitä hänelle! Yrityksen kotisivut pääset katsomaan tästä: www.kk-klinikka.fi

tässä suora linkki vapaaseen parturi-kampaajan työpaikkaan

Kyselyitä onkin jo ollut asiakkaiden puolelta, mutta ei ole tekijää. 

Muuten on mennyt ihan hyvin. Myimme kolmessa päivässä loppuun kaikki Groupon lahjakortit, joita meni siis kaupaksi 120kpl. Nyt meillä onkin tammikuun osalta kalenterit jo hyvin täyttynyt noista myydyistä diileistä, tosin vieläkään ei ole kalenterit täynnä, että vielä mahtuu tekemään toisiakin töitä ohella, kuin myytyjä diilejä. :)

Fysioterapeutti ja hieroja aloittivat juuri, fyssari 2.1. ja hieroja tänään 5.pv. :) Itse pidin tänään "vapaapäivän" ja tein kotona viime joulukuun kirjanpidon valmiiksi ja olen vastaillut sähköposteihin ja soitellut takaisin soittopyyntöihin. Mutta eihän yrittäjällä noita vapaapäiviä näin alkuun juurikaan ole, kun joutuu vapaillakin tekemään ties minkä näköistä mainosta ja muuta säätöä. Välillä on tuntunut aika raskaalta ja vaikealta. Välillä taas kivaa ja antoisaa. Enemmän sitä kivaa ja vaikka tuntuukin välillä raskaalta, nautin silti joka hetkestä. Pääsen oman yrityksen myötä toteuttamaan itseäni ja tekemään jotain, jolla koen olevan enemmän merkitystä omalle sielulle ja muille ihmisille, kuin aiemmat tekemäni työt.

Ottelen taas lisäkuvia liikkeeltä joku päivä, kun jaksan ja kerkeän. Olen vähän sisustellut lisää ja pistellyt peilejä seinille ym. Nyt se alkaa näyttämään jo siltä, miltä pitääkin. :) Vaikka ei se vieläkään valmis ole! Mutta työnteko onnistuu kuitenkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)