maanantai 16. maaliskuuta 2015

Mistä juhlamekko kesän rientoihin?

Oletko koskaan kuullut Maahantuojien Outletista? Se järjestetään nyt toisen kerran, Wanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä 11.4.2015 klo: 10.00 - 16.00
Osoite: Mannerheimintie 3, 00100 HelsinkiPaikalla on siis monien eri maahantuojien ja vaatekauppojen yhteysprojekti, jossa myydään edellisen kauden näytekappaleet edulliseen hintaan suoraan kuluttajille. Ensimmäisessä Maahantuojien Outlet järjestettiin viiden eri yrityksen yhteistyönä ja paikalle oli kärrätty yli 500 iltapukua. Kävijämäärä oli menestys ja se ylitti kaikki odotukset, jonka vuoksi päätettiin järjestää uusi tapahtuma samana keväänä, eli vajaa kuukauden päästä lauantaina 11.4.2015

KAIKKI tapahtuman puvut ovat siis vähintään -50% alkuperäisistä hinnoista, eli ei ole hinnalla pilattu ensi kesän juhlatamineet! Pitkät iltapuvut, jotka ovat yleisesti ottaen hyvin tyyriitä (hintaluokka noin 299-489€) lähtee nyt 99-159€!! Kannattaa siis olla skarppina paikalla eikä jäädä jonon hännille! Tai siis, itse olen ainakin paikanpäällä etsimässä sitä täydellistä kukkamekkoa suviöihin. :)

Tapahtumassa on odotettavissa yli 1000 edullista pukua, eri helman pituuksilla, simppelimpää ja klassisen kaunista, sekä vähän näyttävämpääkin. Kokoja löytyy kuten vaateliikkeissäkin ja kokojakauma menee kutakuinkin näin: XS-S kokoa on tarjolla noin 20% valikoimasta, noin 55% on kokoa M, sekä kokoa L-XXL jäljelle jäävät 25% . Valinnanvaraa on siis suhteellisen runsaasti joka koossa.

Eikä siinä vielä kaikki! Paikalta löytyy myös asusteita, laukkuja, huiveja ym... eli jos mekot ei ole juttusi, tuleppa katsastamaan vaikka tapahtuman asustevalikoima! Itsehän olen ihan hurahtanut silkkihuiveihin ja hattuihin. Jos siis mekot alkaa pyöriä silmissä, ei muuta kuin hattukaupoille!

Maksutapana paikanpäällä käy: käteinen, Visa Electron ja luottokunnan kortit. Sisäänpääsy on ilmainen!

Mihin tarkoitukseen iltapuku?

- KESÄJUHLAT, JUHANNUSTANSSIT, PIENET HÄÄT (tai vähän suuremmatkin)
- YLIOPPILASMEKOT
- AKATEEMISET JUHLAT
- EDUSTUSTILAISUUDET
- RÄVÄKÄT ESIINTYMISASUT, AINUTKERTAISET UNIIKIT PUVUT


Tässä vielä tapahtuman Facebook sivuille linkki, niin pääsette tutkimaan asiaa vielä syvemmin sieltä: 
https://www.facebook.com/events/815947418463898/


Nähdään sitten Wanhalla juhlapukuja hypistelemässä. =)


PSST: jos et pääse Helsingin tapahtumaan, mutta olet kiinnostunut Tampereella järjestettävässä vastaavanlaisesta, hieman pienemmästä tapahtumasta, kannattaa suunnata MegaOutlettiin 22.3. Satoja pukuja myynnissä Tampereellakin, että varmasti ihan tutustumisen arvoinen tapahtuma sielläkin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)