perjantai 15. elokuuta 2014

Täydellinen farkkutakki

Täydellisyyttä hipova farkkutakkiTäydellisyyttä hipova farkkutakki. Ihana, värikäs ja suuri koru kaulaan. Mitä muuta tuleva syksy enää vaatikaan? Valkoinen mekko tähän alle ja yli olan laukku plus ballerinat. Rento syystyyli valmis! Nyt vain valkoista/vaaleaa mekkoa metsästämään, joka ei ole liian juhlallinen, muttei mikään yhdessä pesussa nukkautuva puuvillalumppukaan. Mistä sen löytää? 

Kävin tsekkaamassa tilanteen Jumbon Mangosta eräs kaunis päivä ja sieltä oli kaikki kokoiseni myyty jo. Ylläri, se on ihan perus juttu, että kaikki S-koot ovat menneet, kun minä menen vaatekauppaan.

Takki ja kaulakoru: Zara Jumbo

 Valkoiset hengarit ja Solmys wc/huonetuoksu, Ikea
Zara Night tuoksu, Zara Jumbo


Löysin Zarasta pari viikkoa sitten alennuksesta ihanan parfyymin. En olisi ikinä uskonut, että tykästyisin johonkin vaatemerkin tuoksuun, mutta näin tällä kertaa. Olen aina rakastanut tuoksuja ja yleensä Stockan, Kicksin tai muun vastaavan ohi kävellessäni käynkin tuoksuttelemassa uusia tuoksuja. Nämä kyseiset olivat kassalla alennuksessa ja olin ihan ällikällä lyöty miten Zara on saanut aikaan noin hyvän tuoksun ja miksi se oli vielä alennettuun hintaan. Ehkä ei ole uponnut sitten toisten hajunystyröihin tämä? Minulle ainakin upposi. :) Enpä ole muita tuoksuja tämän ostamisen jälkeen käyttänytkään.
Sitten yksi asia, joka meillä on aina vähissä - tilaa hengareissa. Piti ostaa niitä Ikeasta paketti lisää, kun aina on niistä pula. Vessaan löytyi Ikeasta myöskin tuoksupaloja, joita asettelin hyllylle valkoiseen keramiikka-astiaan. 


En ole päässyt pitämään tätä farkkutakkia päällä helteiden johdosta, kuin pari kertaa ja se jotenkin ärsyttää. Tiedän että ärtymykseni on täysin turhaa, mutta se hinku, kun haluaa pukea uuden lempivaatteensa päälle mahdollisimman nopeasti ja usein, koska se on omasta mielestäni niin hieno. Ymmärrättekö mitä meinaan?
Joo olen malttamaton, myönnän. Ärtymykseni on täysin turha, koska tiedän että syksy tulee nopeammin kuin huomaankaan ja sitten saan pukea takkia päälle ihan kyllästymiseen saakka. :) 
Ja johan tässä tällä viikolla on ollut jo vähän syksyn merkkejä ilmassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)