tiistai 19. elokuuta 2014

Mitä minulle kuuluu?

Emilian ja Harrin häistä otettu kuva. Photo booth. <3

Heräsin 5.00 - ei väsytä. Coco tuli tepsuttelemaan makkarin oven eteen siihen malliin, että nyt olisi päästävä kakalle. Ei muuta kuin koirien kanssa ulos. Ulkona ei näkynyt ketään, yllätys. Eteisen jakkaran päällä on seissyt nyt jo viime lauantaista lähtien matkakassi, jossa myös meikkini ovat seisseet siitä lähtien. En ole perjantai-illan jälkeen jaksanut edes meikata. Enkä ole edes muistanut. Ajatukset ovat olleet jossain ihan muualla.

Puoli kuusi aloin siivoamaan ja jaksoin järjestellä matkakassin vaatteineen ja meikkeineen pois päiväjärjestyksestä. Kuudelta keitin kupin kahvia ja tein aamiaista. Ei vieläkään väsytä.

Valvoin yksi yö viiteen saakka. En nukkunut silmäystäkään. Välillä surffailin netissä puhelimella, kun uniukko oli vissiin skipannut sen yön osalta tän mimmin täysin. Tänä yönä kävin nukkumaan tasan 00.00, joten olihan tässä jo aihettakin herätä.

Sen jälkeen kun lopetin edellisessä työpaikassani, on elämässä alkanut tapahtumaan yllättäviä muutoksia. En väitä, että muutokset johtuisivat suinkaan siitä, kun päätin jättää edellisen työympäristöni. Mutta kaikki vaikuttaa kaikkeen. Loppujen lopuksi. 

En nyt taaskaan voi kertoa tielle tarkalleen missä mennään, joten pidän teidät jännityksessä vielä hetken. Se on osaltaan vaikuttanut blogin hiljaisuuteen, koska tällä hetkellä ei meikkipurkit ja vaatteet hirveästi pyöri mielessä. Tässä on ihan syynsä, miksi en halua näitä julki vielä puida - kaikki on niin epävarmaa. 
En halua innostua itse liikaa höpöttelemällä täällä asioita, jotka eivät välttämättä edes ole tapahtumassa. Kerron teille kyllä sitten kun aika koittaa, mikä minua on osittain valvottanut. :)

Tässä kuitenkin tänä kesänä olleista Emilian ja Harrin häistä kuvamatskua teille vähän, kun en ole kuviakaan tänne pistänyt hetkeen, hö.

Oon vissiin just räpsäyttää silmiä, mut tää oli hauska kuva miusta ja Hannusta. Hannu kun ei kovinkaan usein repäise, mutta nyt paineen alla kylläkin toteutti hieman itseään. :)
Tosin minun vasen käsi näyttää ihan halvaantuneelta. Älkää välittäkö siitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)