tiistai 26. marraskuuta 2013

Muutamia kuvia lähipäiviltä

Tässä alla muutama kuva selityksineen kuvastamaan vähän lähipäivien tapahtumia. Harmittaa ihan hirveästi kun en ole niin aktiivisesti jaksanut nyt päivitellä, toivottavasti tämä asunnonnäyttörumba ja kaikki muut hössötykset rauhoittuisivat pikkuhiljaa, niin jäisi enemmän energiaa blogin päivittelyyn!

Sokerilakko on muuten mennyt ihan hyvin, muutamia houkutuksia lukuunottamatta. Tänään mm.pomo toi töihin pullia ja pullapitkoja, koska ollaan oltu niin hyviä! Noh, itselleni ne jäi taas sitten vain silmänruoaksi, eli tyydyin imeskelemään muutama Sisua ja juomaan kupin teetä. Siitähän minulle naljailtiin (ihmisille tuntuu olevan sokerilakkoni enemmän ongelma kuin minulle itselleni!) ja alan jo pikkuhiljaa tottua siihen. Välillä tuntuu, että pitäisikö vetää tämä lakko jouluun saakka, niin hyvin on kuitenkin loppupeleillä mennyt. Saattaa kyllä johtua siitä, että päivät ovat menneet niin törkeän nopeasti, etten ole edes kerennyt ajattelemaan mitään karkkia tms. Ehkä hyvä niin. Tosin tänään teki hirveästi mieli Budapest joulusuklaita (vai mitä onkaan) enkä tajua mistä se mieliteko tuli?!?!? Ne eivät ole Todellakaan mitään minun lempparikarkkeja, mutta se niiden koostumus on jotenkin (muistaakseni) niin pehmeä ja houkutteleva, että olisi ollut ihanaa syödä muutama sellaista. H sanoi, että voi lähteä kaupasta hakemaan niitä rasiallisen, tai siis voisi, jos minulla ei olisi tätä lakkoa. 
Näitä teki mieli heikkona hetkenä.

En tajua mitä tälle kuvanlaadulle tapahtui, mutta samapa tuo. Ostin itselleni nämä ihanat ja superlämpimät töppöset sisäkäyttöön, joita olen jo vuoden halunnut, mutta vasta nyt raaskin ostaa pitkän harkinnan jälkeen.
Jalkani ovat kyllä edelleen välillä kylmät, vaikka kotona ollessa pyrinkin näitä jatkuvasti käyttämään ja olen käyttänytkin. Huono ääreisverenkierto, minkäs sille voi?

Lakkasin kynnet sunnuntaina. Edelliset lakat olivatkin kereneet jo lähes rapista pois, kun en koskaan jaksanut poistaa niitä, kun aikaa olisi ollut. Hyvä kosmetologi, esimerkkinä kaikille muille-not!
Nämä hilelakat ovat varma valinta niille, jotka ei jaksa olla joka-tai jokatoinen päivä poistelemassa vanhoja ja lakkailemassa uusia tilalle. :) Eli sopii itselleni mainiosti.

Tein myös kasvohoidon itselleni viime sunnuntaina piiiiitkästä aikaa. Olipa virkistävää!

Ihanat peurat pomppii uusissa villasukissa, ostin nämä Tallinnasta. :)
Maksoi 13e. Esittelen toiset ostamani villikset myöhemmin, kunhan muistan kuvata ne.
Ihastuin näihin, kun noissa on lyhyt varsi. Ne toiset ovat taas pitkävartiset, jos tämä lyhyt varsi alkaa kyllästyttää.
Olen villasukkafani. Omistan ainakin 10paria villasukkia!

Haha, Coco nukkui niin hyvässä asennossa eilen illalla, että oli pakko ikuistaa tämä. :D
Ihan kuin tollainen peura, joka pomppii noissa uusissa villasukissa!
Juicykin vetää sikeitä kyllä ihan mallikkaasti tyynyn päällä. :)

Nyt on pakko kivuta jo sängyn puolelle, alkaa uni painamaan taas silmään. Huomenna jos vielä salilla jaksaisi aamulla tai töiden jälkeen käydä niin olisi huippua, sitten olisi tämän viikon salit käyty ja loppuviikon voin täten ottaa vähän chillimmin. :) Loppuviikolle onkin taas hirveästi kaikkea ohjelmaa suunniteltu, haluaisin mm.käydä ostamassa keittiöön uuden lampun, H:n synttärit on torstaina, jolloin menemme illalla töiden jälkeen syömään hänen vanhempiensa ja siskonsa kera, perjantaina on kaverin muutto, johon ehkä menen auttamaan, ellen mene minun työpaikan pikkujouluihin, jotka on perjantaina myöskin. Huomenna kaverini tulee ottamaan minulle ripsipidennykset, jotka lupasin tehdä hänelle joululahjaksi. Onhan tuossa jo joka illalle jotain. Lauantaina olemme menossa ystävien kanssa syömään raflaan H:n synttäreiden kunniaksi ja kenties ilta jatkuu siitä sitten johonkin, ken tietää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)