perjantai 5. syyskuuta 2014

Asunto myynnissä kolmio pk-seutu!

Tättärää! Katsokaas tänne, täällä on upea asunto myynnissä, eikä hintakaan päätä huimaa:

klikkaa tästä ja katso miltä kotimme näyttää nyt

Pistettiin siis nyt lattiaremontin-ja sisäovien vaihdon jälkeen meidän koti taas myyntiin - ja tällä kertaa jopa vielä halvemmalla kuin aiemmin! Mitä järkeä? No sitä, että uskomme tämän hinta-arvion olevan realistisempi ja toivomme ihmisten olevan enemmän kiinnostuneita tästä, kun hinta-laatusuhde on vähintäänkin kohdallaan.
Ensi maanantaina meillä on ensinäyttö. Emme ole siis itse välittämässä, et jos joku haluu välttis bongaa meidät täältä - no chance!

Toi kuva on vähän muuten hassu. Lattia on oikeasti valkoisempi, mitä se näyttää kuvassa olevan. Lisäksi siirrettin toi nojatuoli/minisohva oikealta tuonne "pikkumakkariin" ja roudattiin valkoinen lipasto olkkariin pikkumakkarista. Nyt olohuoneessa on enemmän lattiatilaa. Lisäksi matot olivat pesussa juuri kuvien ottohetkellä, joten missään kuvissa, paitsi eteisessä, ei ole mattoja... Niin ja sängynvierusmatto nyt on kun sen voi pestä käsinkin.

Nyt lähden Helsinkiin tukkuja kiertämään, pusmoi ja kattokaa noi kaikki kuvat. Miltä näyttää? Tykkäättekö? Meneekö kaupaksi? Vitsi kun jännittää, vähän jännäkakkaa lahkeessa kun ei tiedä miten päin olisi!

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää niin livenä kuin kuvissakin teidän kämppä! Toivottavasti menee pian kaupaksi :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)